En tur till djurgården

Det har varit en bra helg vi har hunnit med två turer till tippen. Så duktiga vi har varit och vi är även duktiga på att belöna oss själva. Jag tycker det är bra att ha en liten morot att se framemot, först så gör man det som är mindre roligt och sen gör man det roliga. Vårt roliga var faktiskt två saker först åkte vi till nordiska galleriet och tittade på deras coola saker. Vi fick med oss en bricka, underlägg och grytunderlägg. 


Jag älskar brickor och brickor kan man aldrig få för många av eller kan man det. Efter besöket tyckte vi att vi behövde en promenad så vi åkte till Djurgården. Så fint väder och mysigt men klockan närmade sig fyra och vi började bli hungriga men vi ville inte sitta ner och fika utan vi ville gå på en promenad. Vi löste det med att köpa en vegorulle till mig och encurrykorv med surkål till L. Så goood. Så vi gick och åt samtidigt som vi njöt av vår promenad.


Det röda ni ser på tunnbrödet är mitt läppstift som har färgat av sig lite. 

Det här kallar jag bra arbetsfördelning, jag avslutar en del texter på vår nya satsning och L gör det här till vårt söndagsmys. Ny serie börjar vi med och nu blev det en dansk deckare. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s