Ingen skogspromenad

Ja fick just höra att leverantören har ej skickat leveransen så jag behöver inte sitta och vänta. Då tar vi helg och jag ringer till K och föreslår att vi inte tar någon skogspromenad utan vi går till banken, posten och Apoteket. Det känns alltid så bra när man får gjort saker som har hängt över en. Jag behövde en ny kod till mitt bankkort och sen behövde jag en ny flourflaska och fluortugummi. Jag sköljer mina tänder på kvällen och tar ett tuggummi efter lunchen, efter min tandläkares order.


När allt var klart ville K gå in till Lindex och hon fick med sig lite tröjor och en fin jacka. Jag såg lite fina kläder, men nu ska jag vara lite duktig och bygga först upp min basgarderob. Så jag ska ha en svart kavaj, men det hittade jag inte. När k stod i kassan smög jag iväg och åt min propud, man är lite som ett litet barn med speciella mattider. Sen gick vi till posten och där hittade givetvis K lite blommor som måste följa med henne hem. Nu behövde K fylla sin mage med nåt så då gick vi till Gateu, så där köpte hon lite bröd och bullar. Jag själv gick där och tittade och bestämde mig för vad jag ska handla imorgon. Vi ska till systemet och sen ska vi hit för att handla frukostbröd och någon kaka. Mums längtar redan. Nu behövde K få lov att äta och det var för kallt att sitta ute, så vi gick in till biblioteket och tog en liten pause. När jag kom hem kom Le strax efter och då åkte vi till till blomsterlandet. Där fick jag med mig lite spännande saker. Så nu får jag se om jag lyckas, men jag träffade en trevlig kvinna som jag frågade efter lite tips. Hon hjälpte mig. 


Jag älskar bilderna på påserna och jag hoppas att jag kan få mina blommor att se ut sådär.

Matdagbok

Omelett propud, sen resterna från igår tonfisksallad och avslutar med 1dl keso med äpple. I morgon får jag äta vad jag vill.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s