Min fuskdag

En ny tradition har skapats i dag, tror jag iallafall. Till första frukosten började vi med att slänga i oss lite keso med grädde och färska jordgubbar. Gud så gott. Nästa steg var att gå i raska steg till centrum och smita in på Ica och handla lite te, sen kom vi till dagens höjdpunkt att gå till gateau. Ja ni förstår när man i en hel vecka eller nästan hel vecka har levt på 1000 kcal så längtar man. Det gick fort för jag visste precis vad jag ville ha, en köbenhavner och sen deras säsongsbulle. Vi fick även med hem lite vanliga bullar. 


Sista stoppet innan vi ska traska hem var att köpa hem några vinflaskor. Ja det kan jag säga er jag har noll koll i den affären och när jag har druckit ett vin som jag gillar så glömmer jag alltid bort vad den heter. Så jag går på snygga etiketter men nu är det oftast Le som väljer vin och det kan jag säga er att han går inte efter snygga etiketter. Jag tycker alltid han tar så fula flaskor men som tur är så påverkar det inte smaken. Vinerna är oftast väldigt goda.

Sen tillbaka i raskt takt där vi stötte på vår trevliga granne med sina två söta hundar. Saknar våra promenader, får tala med henne och säga att vi måste gå en gång i veckan. Le skulle åka och köpa lite grejor till sin cykel så jag fixade frukost nr två.


Kan säga er att allt var fantastiskt gott, men vi handlade för mycket. Ni ser inte den andra Bullen som vi köpte, tänkte ta den till trefikat. Nästa gång ni är på gateau så köp en köpenhavner, smakar precis som när jag var liten. Mamma handlade alltid maten från Danmark och då köpte hon med sig en sån längd. När vi är i danmark är det ett måste att köpa en sån längd med sig hem.  Om ni tänker gå och handla på gateau och dom har säsongens bulle så köp den. Ni ser den i bilden. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s