Nu har jag gjort min plikt.

Nu har vi lämnat in deklaration, ja vi lyckades i år igen. Det är inte helt lätt när man har ett eget företag. I dag åkte vi iväg och fixade lite småsaker för i morgon ska  Le börja cykla igen så han behövde lite nya saker till sin cykel. Vi åkte först en sväng och slängde lite skräp, sen åkte vi till brommablocks. Det var lite synd att gå i affärer när det var så fint väder, men det var viktigt att Le fick ordning på sin cykel.


Han fick allt utan en ryggsäck och några nya bromsklossar. Lugn hans bromsklossar fungerar. Sen var tanken att vi skulle åka och veckohandla men då hade jag glömt inköpslistan och det var lite tur för nu ringde min matklocka. Jag känner mig ibland som Skalman, med sin ät och sovklocka. Jag har ingen sovklocka men jag försöker att äta vissa bestämda tider på dagen. Så efter en snabb måltid åkte vi och lämnade in deklarationen, en sten för bröstet faller. Då var det dags att åka och handla och jag fick med mig nåt som vi ska använda mycket i sommar.


En drinkhållare. Kan det bli bättre. I morgon hoppas jag på leverans. Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på Lunds studentsångare, så nu är det vår för mig.

Matdagbok


Annons

9 reaktioner till “Nu har jag gjort min plikt.

  1. Skall du inte behandla pallkragar!? Kul att du börjat styrketräna. Var köpte ni era pallkragar!? Höres……

    Gilla

  2. Kul med pallen, jag har precis köpt 2 pallar på Jula men de går att fälla ihop……Nu är det 13 grader i poolen och kristallklart vatten. Tar vattenprover i morgon sen sätter vi på värmen, så härligt!

    Gilla

  3. Nu 28 grader i poolen! Träffat Towe idag satt upp 10 träningstider med henne, blir ju som att träna med en egen PT helt i min smak. Nu fattas bara min egen butler….hehe! Tommy 28 år igår den 26te!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s