Valborg

Så här ser min arbetsplats ut i dag. Kan inte klaga när man får sitta ute i solen och sortera. Fick just höra av grannen att hon hade varit och köpt en köbenhavner, hoppas att hon gillar den. Tillbaka till högen vad ska man göra med alla inredningstidningar man har samlat på sig under årens lopp. Hur gör ni ? Jag har iallafall nu bestämt mig för att skänka dom till myrorna. Jag hinner och kommer inte läsa dom igen så varför ska jag spara dom, börjar faktiskt fundera på om jag ska fixa en sån tjänst där man läser tidningarna på nätet. Ska kolla upp det och sen säga upp prenumeration på mina tidningar. 

Nu ska vi gå ner till brasan och även lyssna på Sollentunas gosskör. Ska bli extra kul i år för nu har H börjat sjunga igen. 


Så kul fiskdamm. Det var så många människor där och en hel del hundar. Vi gick runt och tittade på alla aktiviteterna och vi kom fram till att det hade skett ett generationsskifte , man träffade inte många man kände. Dock träffade jag en gammal elev och hennes föräldrar, när jag fick reda på att hon tar studenten i år blev jag stum. Var har tiden tagit vägen. Efter den trevliga sångstunden blev det ett makalöst fyrverkeri. Efter det  var det bara att gå hem och dricka en varm kopp te. H följde med hem och vi har precis fikat klart och L har kört H hem. 

Matdagbok

Propud

Omelett tre tomater

Majssoppa två knäckebröd

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s