Ett så trevligt möte

I dag har dagen rullat på i ett. Tiden går verkligen fort när man har roligt. Ja vad har jag gjort då, ja först gick jag hem till K för vi skulle gå till ett ställe och handla vattenväxter till dammen. Jag hade sett en annons i en tidning men nu kommer jag inte ihåg vilken affär jag hade sett dom. K tyckte att vi skulle ta bilen dit och sen gå någon annan väg. Okej, jag hoppar in i bilen och vi kör först till centrum så jag kan springa in och handla mina franska bröd till morgondagens fuskdag. Nästa stopp blir netto men vi kommer snabbt på att här var det inte utan det var Lidl.


Så jag fick med mig vattenväxterna och en ny borste, plus ett paket med L favoritkorvar. Då döck nästa problem upp, jag kan inte låta korven ligga i bilen och bli varm. För i dag har det varit jättefint väder, så vi körde hem till mig och lämnade sakerna. Då kör vi hem till K och nu är tanken att vi ska promenera men då inser vi att klockan är väldigt mycket och K skulle fika hos en person. Hennes man gör ett jobb där, jag följer med och tanken är att jag ska gå vidare men jag blir också inbjuden till den här trevliga kvinnan. Vi har jättetrevligt och blir bjuden på en glutenfri kaka, först tänkte jag inte ta men jag tog en liten bit för fridens skull. Hon är en väldigt duktig konstnär och hade många fina tavlor och hon hade även en jättestor vävstol. Lite tråkigt att jag hade bett Le att komma hem lite tidigar, för jag hade gärna stannat längre. Alltid kul att träffa nya människor.


Så fort Le kom hem stack vi iväg till posten och skickade iväg några paket till kunderna. Sen åkte vi och handlade

Dom här tänkte jag ha ute i trädgården, kanske jag målar dom eller jag vet inte.


Tror att den här ljusstaken kan bli lite cool med några fina ljus i. Nu ska vi avsluta kvällen med att dricka ett nytt te som jag fick smaka på idag till fikat. Det var så gott. Jag kan visa det imorgon.  Nu blir det fallet och sen unge morse.
Matdagbok

Omelett propud sen en glutenfri kaka med grädde och hallon.


Vi hade ingen kalkon i.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s