Vårruset

Så här ska en lördagsfrukost/brunch se ut.


Jag och min dotter har gått vårruset två gånger och iår vet jag inte om vi ska gå, vi har inte pratat om det. Tyvärr så jobbar hon mycket kvällar men jag ska fråga henne för det är väldigt kul. Har ni möjlighet så gör det, man behöver inte springa utan du kan gå runt hela banan. Det roliga var att idag skulle jag visa och gå banan med Le, men det var mycket svårare att hitta eller att gå rätt än jag trodde. Dock så tror jag att vi nästan gick rätt, men vi tog en fikapaus vid en sjö. Så vackert och väldigt lugnt iallafall ett tag. Vi fick besök av en söt fågel som vi var givetvis tvugna att ge lite bröd och fota. Klart han eller hon skulle få betalt med bröd för att vi fick fota honom.
Kungens får.

Lite bilder från turen. Vädret var bra, ingen sol men ändå rätt så varmt.

Efter gårundan åkte vi en liten rundtur till Stocksund, för att titta på ett hus som vi var nära att köpa för många år sedan. Det stod kvar och var jättefint, nu kan vi faktiskt ångra oss lite att vi inte köpte det. På tal om hus så hittade vi det här huset 


Coolt. Kan säga att det var inte det här huset vi tänkte köpa. När vi kom hem åt vi resterna av matsäcken som vi hade med oss. Ja Jag fick min köpenhavner och under fikat gjorde vi en lista på vad vi ska fixa här hemma innan vi drar på semester. Det blev en väldigt lång lista, men det är skönt för det är utejobb för hela slanten. Vi kommer göra ett litet avbrott och åka och besöka vår son som bor i England. 

I dag är det min fuskdag och köttdag så det blev pasta och köttfärssås och sen avslutade vi med en glass, som le kallar för babyglass.


Nu ska vi dricka mer vin och lyssna på musik och bygga vidare på pusslet som vi startade med för många år sedan. Vi slutade när vi började se lite sämre, men vi tänkte ge det ett nytt försök. Jag lägger pussel på paddan och det är kul.Trevlig lördagskvällSom ni ser har vi en del bitar kvar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s