I dag har det varit kallt

I går plockade vi fram utemöblerna och i dag har det haglat. Det är även svinkallt, vi skulle kanske ha väntat. Nu blir det som när Le byter vinterdäcken för då brukar det alltid bli sämre väder. I allafall så är jag glad att jag har en bärbar dator, så min utsikt i dag har varit


Här var det varmt och skönt att sitta och jobba. Jag hittade en pinne med vår gamla gula husfärg på, för några år sedan målade vi om det till en grå ljus färg. Det blev mycket bättre. Till en helt annan sak så ska jag  I morgon ta en fika eller en kopp te med min dotter. Vi ska träffas på Åhléns och jag har faktiskt inte varit inne på Åhléns på ett bra tag. Det har varit så mycket jobb och promenader så jag har ej hunnit. Det ska bli så kul och träffa dottern min, det var ett tag sen. Jag ska även försöka hitta något som jag kan klistra på fönstret eller hänga något, för tyvärr så flyger  fåglarna rakt på fönstret. Dom ser det inte. Sen vill jag även hitta ett spel, jag kommer tyvärr inte ihåg vad det heter. Får jag tag i det så ska jag visa det för er, för det är så roligt att spela. Nu ska jag snart laga en kopp te och se ett avsnitt folling money, men först ska jag bestämma vad vi ska äta dom närmaste dagarna.

Matdagbok

Propud omelett 


Blev ingen bra bild på maten som jag lagade men det blev gott. Jag tog dock inte bröd till utan jag stekte ett par skivor  zucchini. Det gick bra.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s