Studentfest

Ja vad roligt, vi har blivit bjudna på studentfest och jag som trodde att nu kände vi inte fler som tar studenten. Så fel man kan ha. Det visar bara vad tiden går fort.  Det ska iallafall bli så kul, jag gillar den här tiden. Glada ungdomar och glada människor. 


Efter en god frukost var det dags att vandra men det blev inte som jag hade tänkt för vi var tvugna att ta en sväng till plantage och köpa pallkragar. 

Jag tänkte om jag har sådana handskar på mig, då kan det inte bli fel. Då får jag gröna fingrar, hoppas jag.


Här fick en rabarberplanta följa med hemoch Jag kan se goda rabarberpajer framför mig. Tack vare handskarna.

Efter shoppingen bestämde vi oss för att åka till Hagaparken och vandra. Strålande fint väder och mycket folk i rörelse. Vi såg även ett brudpar som blev fotograferad. 

Det här skulle blivit ett hus men kungen blev ju mördad och då stannade allt upp. Så här är grundmuren till huset.

Den här kvinnan utförde någon slags japansk eller kinesisk dans. Coolt att se.

Här kommer dom att få fina bilder och tur med vädret hade dom också


Det var någon slags tävling därute, man hörde hur dom skrek på dom som rodde. Kul jobb att sitta och säga till andra att jobba. Efter halva promenaden var det dags att äta och när vi satte oss för att äta våra smörgåsar upptäckte vi ett par som gärna ville att vi skulle gå. Stackars ungdomar här kommer vi och stör dom. Vi fick ihop 8550 steg och när vi kom hem fortsatte vi att jobba i trädgården.

Det är inte klart vi ska ha en låda till.


Vi håller på att fixa för att kunna plantera men så klart tar fiberduken slut. Så vi får köpa mer, men jag tror att det blir fint. Vi tänkte lägga sten runt.  Nu sitter jag och väntar på att H ska komma hem och att pizzan ska komma. Det är alltid så kul att titta på mello med någon som kan sjunga. Kommer ihåg när han pluggade i Halmstad och vi satt och sms till varandra under finalen. Det behöver vi inte göra nu för nu ska vi titta tillsammans, jag Hoppas dock att han mår bättre än i morse. Han ringde och sa atthan var lite bakis för Det hade blivit en AW igår. Jag hoppas som vanligt att Danmark vinner vem hoppas ni vinner

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s