Trädgårdsdag

Jag är så glad att jag fick sova hela natten, jag väntade mig att jag skulle få kramp efter den långa promenaden som vi gick igår. Idag har vi tillbringat dagen ute i trädgården, så härligt men väldigt jobbigt. Jag har burit upp 10 st tunga jordsäckar och jag har 10 till som väntar på mig. Det blir en bra träning och  sen kommer jag att behöva bära upp lite sten. Jag håller på att fylla mina pallkragar och sen ska jag fixa så det blir fint runt omkring.  Ni kommer att få se senare. Mycket kvar att göra.


Som vanligt kom bilderna i fel ordning. Jag har planterat jordgubbar och rabarber i lådorna och jag ska hitta lite mer att sätta. Jag fixade även till tomatplantorna, dom fick mer jord och blev även fastspända mot ett galler. Sen har jag sått lite gräs och hällt algmedel i dammen, ja som ni hör så har jag varit upptagen hela dagen. Jag ställde även ut pallen mellan solsängarna, jag tänkte att det kan vara bra att ha något ställe att ställa drinken på. 


Ingen märkvärdig pall men jag tror att den blir bra där. Köpte den när jag var hos H. Han behövde köpa två lådor att slänga skräp i, så vi gick till affären och det var då jag hittade pallen. Nu känner jag mig lite mör och trött i kroppen. En härlig känsla.

Matdagbok

Propud omelett

Grönsaksröra med vegetarisk biff.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s