En tur till arlanda

Nu har dagen kommit, jag får åka till Arlanda och hämta Lu, ska bli så roligt att få träffa honom och få höra om alla hans äventyr i york. Det börjar bra planet var 45 minuter försenad, vi skulle från början hämta honom vid tolvtiden men nu blev det istället vid halv två. 


Vi får vänta en liten stund men det gjorde ingenting, alltid kul att titta på folk.

Efter pussar och kramar ville han åka och titta på företagets showrum, så det gjorde vi. Han jobbar som marknadsförare på gearfourmusic. Jag kan väl säga att H och B kommer gilla det här stället.


Kul att se Lu i action.


Här tittar vi på piano till H. Efter den här turen åkte vi en snabbis till bauhause för att köpa algmedel till dammen. Väl hemma gör Lu alltid samma sak, han går och köper kebab vid kvarterets pizzeria. Det är inte min mat han har saknat. Jag fick två jättefina sjalar av honom, jag ska visa er dom vid ett senare tillfälle. Sen har vi haft det supermysigt hela dagen och kvällen.och Lu fick även chips med dip, chips har dom i England men inte dip och det har han saknat jättemycket. Tyvärr så är han jätteförkyld men jag hoppas att han blir bättre så han fixar lördagen och sin stora dag på söndag. Dags att sova vi hörs.

Matdagbok

Propud omelett


Kikärtsbiffar med morötter .

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s