Jag har fått så fina presenter

Jag fick så fina sjalar av Lu när han kom hem igår, jag blev så glad. Tänk att där har han gått i york och sett dom här fina sjalarna och tänkt på sin lilla mamma. Tack av hela mitt hjärta. Jag har kanske inte berättat varför han kom hem, jo för i morgon fyller han 30 år. Kan inte förstå att min första son ska fylla 30 år, så ikväll firar han med sina vänner och syskon. 


Som ni ser så är han fortfarande lika tramsig och tur är det.

Tyvärr är det många som är bortresta och även hans lillebror är i väg och sjunger med sin kör.Dock har Hans vän Petter åkt ända från Göteborg för att fira honom, så snällt av honom. Han ska sova hos oss och som tack fick vi en vinflaska. Så snällt av honom och det roliga var att Le har letat efter just det här märket. Petter sa att det var hans favoritvin, så det ska bli kul att smaka. Det får bli i morgon för Jag har bytt ut min fuskdag för  då ska vi fira honom och det är även mors dag.Till något helt annat så tycker jag att den här matresan går jättebra men Jag får se hur länge jag håller på.  

Vår loggo på företaget är en igelkott. Så ni ser han har verkligen tänkt på det som betyder och har betytt mycket för mig


Vi har haft två skottar.

Matdagbok

Propud omelett


Åh så gott pastagratäng med oumph. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s