Vilken härlig dag det blev igår

Ja igår var det min äldsta sons födelsedag och han fyllde 30 år och det var även morsdag. Det var lite tråkigt men Lu tyckte att det räckte med att fira med sina kompisar och syskon, så han ville att hans dag skulle vara en lugn dag. Så vi tog det väldigt lugnt och beställde hem mat från pizzerian, för Lu älskar deras kebab. Jag tog faktiskt en lasagn för det var min köttdag. Vi drack vinet som vi hade fått av Petter och det var så gott. Till efterrätt hade han önskat sig glass. Jag hade även fastnat för att testa några kanelskorpor som finns på Ica maxi och de som hade bakat dessa kanelskorpor brukar baka till de fina restauranger och dom hade även blivit årets bagare. Dom har iallafall börjat sälja en del till Ica maxi, och dom var så goda.


Tyvärr inte så många kvar eller kanske det är bra.

Vi hade en trevlig kväll, ibland kan faktiskt det lilla bli lika bra som det stora.  Vid elvatiden gick vi till scandic hotel för att hämta H. Jag hade lånat hans busskort så Bi kunde låna det till Lu födelsedagsfest på lördagen. E dök upp vid åtta tiden och var med en liten stund. Jag fick så fina morsdagspresenter av barnen men det visar jag i ett annat inlägg för nu ska vi börja titta på en film.


Här kommer ett gäng trötta körsångare. De har haft så kul, de har sjungit och festat i Sverige och Danmark. I dag har jag bara umgåtts med Lu och vi har även gått på promenad. På kvällen åkte vi till H för att lämna hans saker han kunde inte ta med dom till jobbet i morse. Som ni förstår så sov han hemma, så när vi kom hem tog vi  fram lite godis och fick höra om hans resa. Nej nu ska jag se filmen. 

Matdagbok

Propud omelett


Torsk med äggsås. Bara 300kcal så då åt jag en gräddbulle till mitt te, ja jag vet att det inte var så lyckat men jag har fortfarande hållit mig till mina kcal.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s