Jag är så glad

Den här dagen har gått i ett men den har varit så bra. Efter jag jobbat klart på morgonen hade jag en tid att passa. Min astma medecin var slut så jag var tvungen att gå och besöka doktorn. Jag hade fått tips på en bra doktor, då min vanliga husläkare är mammaledig. Tyvärr så vabbade hon men jag fick tid hos en annan bra doktor. Ny medecin och bra lungor fick jag höra, jag blev så glad. 


Sen var det bara att vänta in Lu som skulle komma till centrum med en del paket som skulle vidare till företagsposten. När han gick ditt så gick jag till Mitt andra möte i dag. Det är så roligt, kommer ni ihåg att jag har precis gått klart en kurs. Min kursledare är sjukgymnast så jag hade bokat ett möte med henne. På mötet fick jag övningar som jag ska göra hemma och sen ska jag gå  en gång i veckan och träna på deras gym. Jag får min egna personliga tränare, hon kommer visa maskinerna och göra ett schema till bara mig. I Love IT. 


Efter mötet skulle vi handla en liten present till lilla Ebbe som är 2 år och några månader. Lu gamla kompis son, efter en stund hittade vi en cool lastbil att ha i sandlådan. Sen gick jag o handlade mat och Lu skulle träffa en vän i centrum. När jag kom hem var jag så trött men glad att allt gått så bra idag. Jag fick även en liten kort pratstund med Lu kompis Svante som kom för att hämta honom och just nu har Le åkt iväg för att hämta Lu hos sin kompis. Ska bli kul att få höra om lilla Ebbe. Sen blir det lite te och kanske titta på något.

Matdagbok

Omelett Propud


Böngryta med mango.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s