När en dag inte blir som man tänkt sig

Alltså lördagsfrukost är så gott och mysigt. Det senaste är att vi köper våfflor från picard. Så bra du stoppar dom i brödrosten och till våfflorna har du färska jordgubbar och vispad grädde. Behöver jag säga mums. Okej efter en härlig frukost bestämmer vi oss för att åka in till waldermansudde och gå på konstutställning. Vi bestämmer oss för att lämna bilen hemma då det är Stockholms maraton. Vi var smarta men en sak vi inte tänkte på hur kommer vi dit för spårvagnen går inte och vi hade även bestämt oss för att möta upp Lu när han kom med tåget från Borås. Så vi skulle inte hinna att gå dit. 


Så vi tittade lite på dom som sprang, att dom orkar. Dock hade dom perfekt väder att springa i. Lagom varmt och ingen sol och ibland fick man smådroppar på sig. Samtidigt som dom springer är det en stor matmässa i kungsan.


Här brukar det vara vatten. Det var så många olika matställen. På ett ställe fick Jag smaka tre olika juicer en med äpple, ingefära och mynta helt okej. Den andra var gurka och melon också helt okej, men den tredje var så god. Där fick jag spenat och avokados. Nu var det dags att hitta något att äta och det blev fich and pommes och en god cider till, men det bästa var att det satt ett ungt trevligt par med den här lilla godingen i famnen.

Här fick jag hålla, Gud så liten hon är.


Ni förstår vi blev totalt kära i lilla Alice som var tio månader. Vi satt säkert i en timme och pratade med dom, men nu var det dags att dra vidare. På vägen ut köpte vi lite efterrätt.


Det här var något italiensk, är det min fuskdag så är det min fuskdag. Tiden började närma sig stängningsdags i affärerna och vi ville hinna kolla på en ryggsäck till Le så vi skyndade oss dit. På vägen dit såg jag dom här i nkfönstret. Jag vill ha


Så coola. Tyvärr så kom vi till affären i sista minuten så vi fick ta en snabb titt. Så det blev ingen ryggsäck. Så vi gick in på espresso house och köpte en kaffe och te att ta med oss till stationen. Sen när vi kom hem blev Det till att laga tacos till middag. Nu sitter vi och mumsar i oss en massa godis med Lu. I morgon åker han tyvärr hem.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s