Nationaldagen 

Vilken härlig dag vi har haft. Vi fick iväg H i tid, dom skulle först sjunga i kommunhuset innan dom skulle till parken. Efter H hade gått blev det lite fix med huset men Nu var det dags för oss att ge oss iväg, vi var lite osäkra på vädret så jag tog med mig jacka och ett par byxor. Jag hade nämligen tagit på mig en klänning och inga strumpor. Ja jackan och byxorna kunde jag lämnat hemma för oj vilket fint väder vi har haft idag. Svensk sommar när den är som bäst. På vägen dit gick vi in i affären och köpte en Propud och lite dricka att ta med oss. Här blev det inget onyttigt. När vi kom fram till parken så var det smockfullt med människor utanför scenen. Vi fick först sitta på gräset men efter ett tag lyckades vi få plats på bänken. Konserten var jättetrevlig, det var lite blandat reportoar. Där var två tjejor som sjöng som hade varit med i Melodifestivalen och förstås så var Sollentunas manskör där. Dom sjöng låtar från deras Queen konsert.  Vi satt i solen hela tiden och rockade loss. Det kommer säkert kännas i kväll att man har varit ute i solen.

Det är bara min tokiga man som kan komma på att sätta flaggan så där. Det var iallafall jättetrevligt att dom delade ut flaggor till alla som ville ha.

Vilken sommarbild.

När konserten var slut gick vi till Edsvikens konsthall och där blev jag kär i en tavla, ja egentligen blev jag kär i många. Den här konstnären tänkte mycket på våra djur och hur vi håller på att utrota vissa arter.

Den här var också helt otroligt. Det såg ut som glasen svävade eller stack ut från tavlan.


Tyvärr så fick jag inte med den tavlan som jag blev mest   kär i.  Dom andra tavlorna är djuren som håller på att försvinna. Gud så hemskt om det blir så. 

Matdagbok

Omelett Propud sen blev det potatisstomp med fisk och en gurksallad. Gud så gott det var vi hade pepparrot i stolpen. Alltså hur gott är pepparrot.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s