Nu är jag i gång.

Dags att gå och träna och det ska bli så roligt. Jag hade tänkt att gå dit men det är inget bra väder så jag får lift av vännen min. Det var skönt att slippa gå nu när man ska träna för första gången. Jag kände mig mycket piggare när jag gick upp för trapporna till aktivera men  det är klart dom andra gångerna har jag ju gått hit och sen tagit trapporna. Nu på torsdag ska jag själv dit så då får jag se hur jag känner för trapporna. Innan Tove kom  lekte vi   runt lite, sen när hon kom och visade oss vårt schema och hur maskinerna fungerade satte vi igång och tränade. Det blev en del benövningar. Det känns så bra att få lära sig och att man vet att man gör rätt på en gång. Ett tips till er som ska börja träna använd en pt det blir så mycket bättre.

Har jag inte en cool tröja.

Efter träningen behövde vi göra några små ärenden. Ett var att gå på systemet och handla en present till någon som har fyllt 60 år. Det som var lite kul var att jag fick tips på ett rött vin som jag måste testa och sen köpte hon även en icebag av mig som hon ska lägga flaskan i.


Hon valde den blå. Det kommer bli så fint.

Här är vinet som jag ska testa.


Här fastnade vi för hur flaskan ser ut och tro det eller ej så är den andra flaskan i plast. Bra när man ska bära med sig då den knappt väger någonting,

 När vi skulle gå ut från systemet såg det ut så här.


Fullkomligt öser ner.

Matdagbok

Omelett 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s