På väg till träningen

På väg till min träning upptäckte jag en massa blommor och jag kom även på att jag har ingen aning om vad dom heter. Jag har faktiskt börjat att gilla blommor mer och mer men det är inte lönt att jag försöker lära mig vad dom heter för jag glömmer bort det till nästa gång jag ser blommorna.


Träningen gick jättebra, jag är faktiskt lite förvånad över mig själv. Jag skulle göra en övning då jag ligger på sidan med böjda ben och sen den ena armen i mattan och den andra hängande löst. Sen ville hon att jag skulle lyfta min överdel från mattan. Min första tanke var ha ha det kan du glömma men jag fixade det. 


Typ så här bara det att jag har böjda ben och att dom ligger på marken. Kan tänka mig att målet är väl att jag ska stå så här.

På hemvägen skulle jag handla lite mat plus att jag köpte det här också. Det här ska jag mumsa på till ett gott glas rött vin, ja ni hör att jag längtar till lördag.


Sen köpte jag även det här till fåglarna, vad tycker ni  är det fullt eller snyggt. Jag tycker det är lite fulsnygg.


Men jag tror inte fåglarna bryr sig eller vad tror ni.

Matdagbok

Omelett två nektariner och sen japansk tonfisksallad. Jag glömde att fota. Efter maten åkte vi till bauhause och köpte tråkiga saker. Kall asfalt och lite annat tråkigt. Nu ska jag däremot ha kul för  nu ska jag titta på Ernst sommarprogram. Älskar att titta på det och trädgårdstider. Det är så skön stämning. Vi hörs 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s