Tredje försöket

Jag har nu försökt att berätta om min helg men det har bara blivit helt fel hela tiden. Däremot har min helg varit så bra. För det första hade jag bestämt mig för att filma min midsommar och det gick bra i början men sen lagom till vi skulle sätta oss och äta sill och potatis, ja helt vanlig sommarmat så kunde jag inte filma mer. Så nu har jag inte så många foton då jag filmade hela tiden men tyvärr till ingen nytta för jag kan inte lägga upp dom. Så vad gjorde vi, jo vi hade stämt träff med våra vänner på hersby för att ha lite picnic i det gröna.På vägen dit såg jag den här söta bilen, jag vill ha en sån. 


När vi kom fram var det som vanligt väldigt mycket folk,dans och ståhej men superroligt att vara där. Jag hittade ett ställe där man kunde binda en krans så min fina Le band en fin krans åt mig.


Efter mycket fikande och prat var det dags att gå hem och fortsätta med tårtan och att ta på en sommarklänning för är det midsommar ska man ha en sommarklänning. 

Sen när vi var klara vandrade vi hem till våra kompisar för att äta gott och dricka gott. Helt enkelt ha kul och mysigt. Det hände tre saker under middagen som jag måste berätta för er. När KJ skulle öppna en flaska med bubbel till oss fick jag korken i ryggen och nästan hela flaskan sprutade ut. Sen när vi hade suttit och ätit en liten stund kunde vi inte hitta Oskar ( deras katt), lite panikkänsla men till slut hittade vi honom. 


Sen efter ett tag börjar jag sakna mitt träningsarmband så jag börjar leta efter det men till slut ger jag upp och hoppas på att det ligger hemma och vet ni vad det ligger hemma. 


Nu ska jag ge er två tips som ni bara måste smaka. Det första är sill med ramslök, det var så gott.


Det andra var typ något bröd, det var också så gott att jag måste handla det till lördag. Tänk er friterad chips. Så goooooooda

När det var dags att grilla fick vi gå in och sätta oss för det blev för kallt och det började regna. Men det gjorde ingenting för maten var god och sällskapet var trevligt. Min bordsherre var en katt, det hör inte till vanligheterna.


Dags för midsommartårtan, jag var lite orolig för den för jag hade ändrat lite på receptet. Jag hade lagt till carameliserad mjölk men om jag får säga det själv så blev den också supergod. Tror faktiskt att den gick hem för det blev bara en liten bit kvar.


Sen blev det goda drinkar och snacks och mycket prat och skratt fram till tvåtiden då vi traskade hem med sjungande koltraster och då man tänkte livet är bra härligt.

Nu är det lördag och vi tar det väldigt lugnt, lite jobb på huset och sen åker vi till Täby kyrkby för att gå en promenad så att jag får mina steg. 

Den här eken var helt otroligt stor, lite svårt att fånga på bilden. 


Under promenaden som var ett villaområde fick vi lite tips på hur vi ska göra med muren.

Matdagbok

Propud omelett


Så god gryta med qournbitar.

Nu är det söndag min vilodag så vi stannade hemma och fortsatte att jobba med baksidan. Dock kunde inte vädret bestämma sig för om det skulle vara regn eller sol. En skön söndag.

Matdagbok

Propud omelett


Fisksoppa helt okej. Sen var det dags att ta tag i helgens alla beställningar. Vi avslutade kvällen i sängen med att lyssna på första avsnittet av sommarpratarna. Jag älskar att lyssna på sommarpratarna.

Nu är det måndag och nu hoppas jag att jag lyckas få iväg det.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s