Nu har klänningsjakten börjat

I dag efter mitt möte tänkte jag börja leta efter en klänning till bröllopet i september men nu måste jag faktiskt hitta två klänningar för när jag kommer hem ligger en ny inbjudan till ett bröllop i Schweiz. Som sagt jag gick runt och tittade lite och jag hittade en som jag gillade väldigt mycket. Till slut hamnade jag i en butik och där träffade jag en underbar kvinna som jobbade där. Vi stod plus en annan kund och pratade i ca en timme. Hon gav oss så många bra tips om hur man ska klä sig, jag fick reda på att min färg var vinter. Hon sa till mig att hon inte hade någon klänning i butiken som jag kunde använda till bröllopet. Tänk hon var så ärlig, hon kunde ju gjort allt för att få något sålt. Kunden hjälpte också till. Så alla dom här klänningarna jag valt ut är typ inget för mig men jag gillar ändå den  röda, kanske inget för bröllopet. Hon sa att man ska framhäva sina bästa sidor. Jag fick verkligen något att tänka på. Fick även tips på en bra stylist. Ska kolla upp det .


Den här  😍

Tur att man är ute i god tid för det här kommer inte bli lätt. Sen tog jag en tur till biblioteket och fick hem två böcker.


Har ingen aning vad det är för böcker och det gillar jag. Jag gillar att bara ta något och sen se vad det blev av detta.

Matdagbok

Omelett Propud


Så gott. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s