Då har vi bokat rummen till det första bröllopet.

Det var tur att min storebror hörde av sig och sa att rummen håller på att ta slut. Så vi snabbt in och beställde, tyvärr var alla dubbelrummen slut så vi fick beställa sex enkelrum. Nu ska vi bara bestämma oss för hur vi ska ta oss ner. Tåg, bil eller flyg det är den stora frågan. 


Ser så mysigt ut.  Nu till något helt annat.

Jag har glömt att visa er böckerna som jag fick hem , lite mer sommarläsning. Jag är klar med häxan, den var bra men inte hennes bästa. Lite för enkel, jag var för nära lösningen och det brukar jag inte vara när det gäller hennes böcker.


Det är inte helt lätt att ha en webbutik, det händer så mycket nytt hela tiden. 

När jag kom hem ifrån träningen fick jag se det här.


Så fin, den brukar dricka ur vår damm. Tillbaka till träningen, det gick jättebra idag. Jag lyckades jogga en minut och sen gå 1 minut så där gjorde jag fem gånger. Det är så roligt när man ser och märker resultat. Ki är medlem på Lindex så dom hade ett erbjudande idag att man fick 30% på hela köpet och så bjöd dom på dricka så vi åkte dit. Jag hittade en jeanskjol i en storlek mindre än vad jag brukar ha och den passade, gissa om jag blev glad. Dock köpte jag den inte det var några knappar på kjolen som jag inte gillade. Jag såg en annan kjol som var snygg men jag provade den inte, får kanske gå dit igen. 

Matdagbok

Omelett


Kickärtsbiffar med bulgur

Propud.

Annons

3 reaktioner till “Då har vi bokat rummen till det första bröllopet.

 1. Nu är de bara jag som kommenterar fast tydligen via Deliquate, fast det gör inget. Du glömde skriva hur bra det gick för mig på träningen! Fina bilder det blev på fågeln….bra att jag sa att du skulle fota den eller hur! Jeanskjolen var superfin med fina knappar…den skulle du ha köpt tycker jag. Även den andra kjolen var superfin, den skulle du också ha köpt. Min äggskalsfärgade tröja och mönstrade shorts var toppen. Hur har du haft det i stormen idag, hoppas du inte blåst bort.???!!!!!!
  Tjusigt ställe ni skall till på bröllopet blir nog heltrivsamt!

  Gilla

   1. Vet du igår hade jag vattenjympa i poolen kanske 25 min och simmade drygt 100 m sen gick jag med stavar ner till min faster på Badvägen………må så gott själv, ses i morgon!!!!!!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s