Vilken härlig söndag

Efter en god nattsömn bestämde vi oss för att åka in till stan igen och den här gången köpa väskorna. Le ville ha den mer sportiga stilen så då åkte vi till Kungsgatan och gick in till north Face  och köpte hans väska. Jag ville ha en större och lite mer klassisk stil så då gick vi till nk. Jag blev supernöjd med min väska.


Det hände en grej på Kungsgatan som jag måste berätta för er. Det kom ca 20 st racerbilar som körde fort och hördes väldigt mycket om. Plötsligt stannar bilen mitt på Kungsgatan och bromsar och samtidigt kör runt ( sladdar ) säger Hj som ska sova hemma i natt för i morgon ska han flyga till Tokyo. Snällt att han tänker på sina gamla föräldrar, vi ville gärna se våra barn. Dom andra ser vi inte så ofta. Nej tillbaka till bilarna, han kör i en cabbe så han står upp och har någon typ av eld i handen.  Det var läskigt och farligt, men på tal om läskigt fick jag uppleva något annat döläskigt. En av racerbilarna som kommer körande vänder plötsligt så jag har den rakt framför mig och då fick jag den känslan att han kommer att köra rakt på mig. Jag insåg att jag aldrig kommer lyckas att hoppa undan och då började jag tänka på allt det som hänt med lastbilar i världen. Stackars människor för fy fan vad läskigt det va, men som tur var så vände han bilen igen och körde in i kön igen. 

I går när vi gick förbi en bokhandel såg vi en bok som vi ville ha, men tyvärr var butiken stängd. I dag var den öppen så vi smet in och köpte den. 


Nu har jag lärt Hj att sy i en knapp, så nu har han sytt i en knapp i sina shorts. Aldrig försent att lära sig något nytt. Nu ska vi se film och mysa med Hj.

Matdagbok

Omelett Propud


Kycklingkorv med blomkål och potatismos. Hemgjord räksallad. Nu tar jag en paus med viktkontroll då vi åker snart.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s