I dag blev det träning.

När jag skulle sägs hejdå till Hj som flyger till Tokyo idag så hände det något lustigt. Han bad mig att ta ett foto på honom som han skulle lägga upp på fb och Insta. Vi kom på att han hade stått på samma plats med en kompis, när vi tog ett foto på dom två när dom skulle ut och resa efter studenten. Tyvärr har jag inte fotot från den resan men här kommer den ifrån idag.


Efter puss och kramkalas åkte jag till träningen. I dag gjorde jag hela programmet och det gick bra. I dag var det många damer på gymmet.


Här ser ni mig i en av tortyrmaskinerna. Ser ni killen i vitt tröja han var vår tränare för dagen. Jättetrevlig kille, han kom och hjälpte mig lite med en övning. Då fick man skärpa till sig.  

I dag har jag varit lite vimsig när jag skulle börja laga mat kunde jag inte hitta receptet på paddan. Jag hade handlat alla ingridenserna men jag visste inte vad jag skulle laga. Så till slut bestämmer vi att vi bara hittar på något. Vi gör så mycket att det ska räcka till våra luncher, vad tror ni att jag gör. Jo jag delar portionen på två som tur var så var det bara lite stekt paprika med halloumi och zucchini. Vi orkade inte äta upp all halloumin och det var då vi upptäckte felet. Det börjar bra när man ska börja äta vanligt igen. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s