I dag har jag druckit rödbetsjuice

Nu har det hänt igen,  Jag skriver lite under dagen och tänker sen fortsätta lite senare på kvällen. Vad tror ni händer, jo det försvinner. Jag måste prata med min dotter om det här. Nu gör jag ett nytt försök. I morse åt jag havregrynsgröt och drack min första rödbetsjuice.


Jag kan väl säga att man inte direkt slänger sig över det, men som tur är ska man inte dricka så mycket. Vid etttiden kom min yngsta son hem för vi behöver någon som kan se till huset och företaget när vi är borta. Sen tyckte vi även att det var dags för honom att komma hem, han har ju sommarlov. När han kom hem blev jag förvånad för han hade klippt av en bit av sitt hår. Alla i familjen har försökt att få honom till att klippa sig men han har vägrat. Jag har alltid tyckt att han var fin i långt hår men nu hade han bestämt sig för att klippa sig superkort.


Det här var bara lite hår, ni skulle sett hur det såg ut när han var färdigklippt. Det var så mycket hår på golvet men han blev jättefin i kort hår. Nu ska jag ta hand om tvätten och imorgon ska jag städa huset och packa. Godnatt mina vänner.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s