Vad jag inte gillar att städa

Vi bor i ett stort hus och det känner man när man ska städa, det tar hela dagen. Jag är fortfarande inte helt färdig, jag skulle behöva tvätta en del golv men det gör jag imorgon efter träningen. Jag tycker det är så skönt att komma hem efter en resa till ett nystädat hus, ska även ta bort alla sängkläderna så sängarna får lufta lite. 


Nu är det dags att packa, vad ska man ha med sig. Jag gillar inte att packa, jag såg på en blogg att hon hade fått ett tips från en stylist att packa ner sina outfits i varsin påse. Ja det låter smart men det har jag inte gjort utan jag har självklart tagit med mig för mycket.


Min hatt är iallafall med och nu får jag hoppas att jag får använda den för det har jag inte lyckats med i Sverige. Dock är jag glad att jag inte är där termometern visar mer än 40 grader. Jag gillar inte när det är för varmt. 

Efter det ska vi ha lite genomgång med B  om hur företaget ska skötas. Jag vet inte om jag kommer kunna blogga varje dag men jag ska försöka. Må så gott mina kära vänner.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s