Jag är en liten tenörd.

Att sitta och vänta på en leverans är inte roligt och sen när posten kommer så är det fel sak som kommer. Alltså jag ska ha det men det var bara bläck till skrivaren, det jag väntade på var en låda med roliga sällskapsspel. Men under tiden jag väntar går det åt många koppar te och då kom jag på att jag har inte visat er mina tefynd från Nk.


Jag har fortfarande inte smakat på innehållet av den lilla påsen, det var Bi som valde den. Jag bad om ett smakprov för han tog sin tepåse hem till Norrköping. Men dom andra tre har jag smakat och jag har en liten regel om teet är gott får den en speciell burk att ligga i. Så två av tre var goda. Champagne och Stockholmsblandningen har fått sina egna burkar. Jag gillar att hitta gamla burkar som har ett fint motiv. Så är jag på loppis eller något annat ställe så letar jag alltid efter teburkar. Ni som undrar så kommer muggen från vår webbutik och kannan köpte jag i Nice. I dag pratade jag länge med en god vän som bor i Tyskland, hon är precis som jag har ett eget företag. Hon säljer jätte fina rosetter till barn. Ni måste gå in och titta deboerkidscollection.de

Nej allt prat om te gjorde mig tesugen men måste först arbeta lite till. Må så gott så hörs vi många kramisar💕

Annons

2 reaktioner till “Jag är en liten tenörd.

  1. Viktigt att ta sig avkopplande stunder ibland och en stund med te är ju både förberedelse och att dricka. Och så mår man ofta bra av det också.

    Kul att hitta nya sorter.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s