En fin tanke

Vet ni vad jag gör nu, jag går på löpbandet och bloggar.Jag älskar att jag kan göra saker samtidigt som jag går. I dag läste jag något fint som en annan bloggare hade skrivit. Hon uppmanade folk att ta med sig extra mösssor,vantar eller varma kläder och ge till hemlösa som man går förbi när man går till jobbet. Hoppas att det är någon som gör det .Nu blev jag lite mörkrädd för jag råkade trycka på fel knapp, så sidan blev svart. Inte helt lätt att gå o skriva och inte nog med det så har skobanden gått upp. Så jag hör ett prasslande ljud. Jag hade tur inget hände med den svarta bilden. Där fick jag en stöt av fitarmbandet. Ja jag har gått 10000steg idag. Jag brukar dela upp det på tre gånger om jag bara är hemma, jag går 30minx3. Det fungerar jättebra om jag har min bok.

Vilket väder vi har, det bara snöar hela tiden. I dag var Bi ute och skottade igen, vi får hålla tummarna att det inte snöar mer för Le tänkte åka långfärdsskridsko i morgon. Jag ska fixa lite med gästrummet och lägga in lite nya produkter i butiken.

I dag till middagen tänkte jag göra rårakor men jag blev inte klok på receptet. Vissa sa att man bara skulle ha potatis medan andra sa ägg och mjöl. Jag tog med ägg och glutenfritt mjöl. Dom blev goda, jag hade löjrom till med en klick cremefraiche.

I dag pratade jag med min andra storebror och nu blev jag lite klokare på bröllopspresenten. Nej dags för lite kvällste. Här kommer mitt bevis på att jag har gått mina steg. Glöm inte att hänga på. Må så gott 🤗Kramisar

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s