Inte olja altanen, inte plantera,langos och ingen vårbild till fotoutmaningen.

Vaknade med sol ute och sol i hjärtat, nu ska det fixas ute tänkte jag. Dock hade jag lite innejobb att göra, jag skulle tömma en del köksskåp. Sen måste man ju passa på när man kan få lite hjälp av Lu . Jag har hört om Instagram shopping och jag tror att det skulle passa vårt företag. Tyvärr tog det väldigt lång tid och det är fortfarande inte klart. Ibland känner jag att jag skulle vilja flytta till en öde ö och inte ha hjälp av någon teknisk pryl. När jag sen fick chanch att gå ut hade solen försvunnit och det hade börjat regna. Le har hållit på med deklarationen så vi har inte gjort något i köket och just nu sitter vi och tittar efter något hyllsystem till en del av våra köksskåp. En djungel, jag ser min öde ö. Det ända positiva idag är att jag fick langos.

Det här är min langos.

Le och Bi langos och sen fick vi efterrätt. Skönt att slippa laga mat, vet inte om jag hittar sakerna att laga mat med. Så rörigt har vi just nu och jag hatar att ha rörigt, dammigt kan jag stå ut med men rörigt blir jag galen av.

Jaja det finns värre saker att reta sig på, som jag brukar säga det är bara att gilla läget. Det kommer inte alltid se ut så här. Jag har inte lyckats med att fixa någon vårbild, känns som våren har tagit en liten pause och det tänker jag också göra.

🤗kramisar

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s