Shoppingdag med sonen 😍

Hej pÄ er

Jag klarade mig, jag handlade ingenting. Jag la all fokus pĂ„ Hj. Det kan gĂ„ lĂ„nga perioder nĂ€r han inte handlar men nĂ€r han sen handlar ja dĂ„ finns det inget hej pĂ„ det. Det Ă€r sĂ„ kul att gĂ„ och handla med honom. Det blev dom vanliga butikerna brothers, Nk och ÅhlĂ©ns. Det var sĂ„ gulligt att se alla förĂ€ldrar som letade efter kostymer till sina blivande studenter. Det högg verkligen till i mitt mammahjĂ€rta, var tog den tiden vĂ€gen.

Skönt att det finns stolar för trötta mammor.

Efter ett otaligt provande av skjortor och carcoat gick vi och köpte en lyxshake pÄ max. Vi rÄkade hamna i vÀrldens jippo i KungstrÀdgÄrden, nÄgot om hur roligt det Àr att göra uteaktiviteter. SÄ det var mycket folk,band som spelade och man Äkte kanot i fontÀnen. DÀr var olika höjder för att gÄ pÄ lina och tillochmed hade dom en lina som gick tvÀrsöver fontÀnen, sÄ ramlade du sÄ ramlade du rakt ner i vattnet.

Sen var det dags att titta pÄ ett par rayban men dÄ kom vi tyvÀrr sÄ sent att vi hann inte titta som vi ville.

Han mĂ„ste bara köpa dom, sĂ„ cool 👍

Nu var vi sÄ trötta att ögonen gick i kors sÄ vi bestÀmde oss för att dela pÄ en juice och macka frÄn Joe and the juice. Supergott.

En trött mamma efter flera timmars shopping men vÀldigt rolig.

VÀl hemma blev det ingen vila utan direkt fixa en lasagn. Efter middagen tog Hj o hans pappa deras första körlektion, tur att det Àr ljust sÄ lÀnge. Nu ska det bli lite kaffe för dom som dricker kaffe och lite glass till efterrÀtt. SvÄrt och har ingen lust att laga nÄgon sÀrskild efterrÀtt i ett renoveringskök.

đŸ€—Kramisar

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s