Handmaids tale,tonfisksallad och födelsedagskalas för en blomma

Hej på er

Jag har börjat att titta på handmaids tale och den är så hemsk. Den kryper innanför skinnet på en och man går och tänker på den hela tiden, ja jag gör det. Jag är också en tänkare och resultatet blev att jag fick väldigt svårt för att sova i natt. Den är också väldigt bra filmad, mycket närbilder på karaktärerna. Varför är den så hemsk då, för jag får accitioner till en vis politisk rörelse och att det händer i verkligheten. Inte på exaxt samma vis men ändå. Jag tror att ni förstår mig om ni tittar på den. Man får en tankeställare att det är viktigt att se till att rätt människor har makten. Vi har det bra i Sverige men vi måste ändå vara observanta och inte rösta på slentrian eller inte alls rösta. Det handlar ju faktiskt om ditt liv. Jag är ju dansk medborgare så jag får inte rösta men ni andra som får gå och rösta. Läs på och gå sen och rösta. När jag tänker på serien tror jag egentligen inte det har någon betydelse vem som har makten för det har fanatikerna ändå tagit ifrån en men jag tror att man helt enkelt ska ha lite extra koll.

Nej nu ska jag upp och gå på löpbandet och läsa en feelgood bok, känner jag behöver lite sånt. Ska gå i en halvtimme och sen blir det att gå till centrum och jobba lite.

Nu är jag hemma igen och nu ska vi äta en tonfisksallad till middag.

Vi har lite kvällssol på vår balkong. Hj o le ska övningsköra så då passar jag på att blogga lite.

Jag är lite extra stolt över mig själv för min blomma lever, jag har lyckats att inte ta död på den och den har även fått en ny blomma. Borde ha ettårskalas för den. 🎂🍾💐 Så där. Nu ska jag jobba lite igen när jag har surf och sen blir det ett avsnitt handmaidstale. 🤗kramisar

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s