Vackra syrener,lupiner och en läskig helikopter

Hej på er

Ja inget internet idag och jag fick reda på att det beräknas bli klart den 28. Jag får hoppas att dom menar majmånad och inte juni. Så jag har varit och jobbat i centrum igen och handlat mat till mig och min yngsta son. När jag handlade såg jag en rosväxt som jag blev sugen på att köpa men jag går ju för att få mina 10 000 steg så det skulle bli jobbigt att bära hem den. Växten var ca en meter hög. Det finns en risk att den kan vara borta då det var ett extra pris på den. Okej jag får gå dit i morgon och är den kvar, då är det meningen att jag ska köpa den. För att trösta mig för vårt strul med internet så plockade jag lite syrener som jag hittade på hemvägen. Lugn jag tog inte från någons annans trädgård. Jag har själv en del syrénbuskar hemma. Titta så fint det blev på bordet och jag tog även lupiner som jag ställde nere i hallen. Jag brukar vanligtvis ha falska blommor där då det inte kommer så mycket ljus ner till hallen.

Vi ska ha ett annat bord där men jag håller på att testa om det fungerar med att ha ett bord i mitten. Än så länge har det fungerat bra så nu ska jag bara hitta ett annat bord.

Jag fick med en lupin med rötter så jag tänkte se om man kan gräva ner den.

Det hände något läskigt igår när vi skulle gå och lägga oss. Plötsligt hörde vi en helikopter som åkte fram och tillbaka i minst en halvtimme, jag skojar inte. Det kändes som man var med i en film och man väntade sig att ett gäng brottslingar eller FBI agenter skulle komma inrusande skrikande ner på golvet. Nej nu har jag sett för många filmer, men helt klart letade dom efter något. I dag är Leif ute och åker pizzabåt. Vi åkte för många år sedan en räk och tacosbåt. Trevligt med dans på båten och vi fick även dansa på en brygga.Hm vi kanske ska göra om det.

Ni som är uppmärksamma såg att vi är bara två som äter och det är för Ludvig ska möta upp flickvännen vid tåget. Leif kom sent hem så därför får ni inlägget så sent. 🤗kramisar

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s