Inget internet,nytt bröd och rensa ogräs.

Hej på er

Som jag skrev på Insta så är det det första jag gör är att ta upp min padda/mobil för att se om jag har fått några roliga mail. Ja det är vanligt att kunder beställer under natten. Det är ju det som är bra med ehandel att det är öppet dygnet runt och att du kan handla i pjymas. Jag älskar ehandel. Så jag satt där och väntade snällt på det plingande ljudet och det kom inte. Alltså inget internet idag. Då blir det igen en tur till centrum. Ingen fara jag ska även handla mer mat. Hjalmar ska övningsköra så då äter han hos oss men han får äta vegetariskt.

Nu har jag kommit hem igen och sitter ute i skuggan och äter en god äggmacka. Det får bli min lunch i dag. Jag köpte ett nytt bröd som innehöll böner och palsternacka och får jag säga det själv så smakade det nästan precis som ett vanligt bröd. Bra att man försöker hitta nyttigare mat för oss konsumenter.

Dock är det störtomöjligt att inte ta en chockladboll som blev över efter födelsedagsfirandet igår. Ja firande är kanske synd att säga för födelsedagsgrisen vill inte ha något födelsedagsfirande. Konstigt tycker jag, jag älskar att få fylla år men vi är olika. När han var liten gillade han att fylla år.

När dom stack iväg och övningskörde så passade jag även på att plocka lite ogräs på vår uppfart. Nu är klockan halv tio på kvällen och jag kommer precis in från trädgården och det är första kvällen då det var fortfarande varmt ute. Jag behövde inte ta på mig någon tröja. Så underbart men nu har jag arbetat klart för ikväll, jag fick lite ont i benen och ryggen.

I morgon ska jag på möte,slänga lite skräp och handla lite roliga saker men det får ni höra om imorgon. 🤗kramisar

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s