Moder natur, ny rabatt och testade nya fusilli med majs,linser ägg och sötpotatis.

Hej på er

När jag gick hem från ett möte så kunde jag inte låta bli att ta en bild på moder natur. Just nu är det så vackert ute med all grönska och blommor. Titta på det här trädet.

Jag ska faktiskt fixa till en rabatt här hemma som ligger rätt så mycket i skugga. Just nu växer det pioner plus ogräs. Så jag ska gräva bort lite av gamla jorden lägga en markduk och sen ny jord. Sen ska vi ta bort ett gammalt staket och sätta dit nya färska brädor, vi får se om vi ska måla det. Sen ska jag hitta blommor som gillar halvskugga . Ni får såklart hänga med.

I dag ska jag testa en ny fusilli till mina vegetariska korvar. Endast linser,majs,sötpotatis och färska ägg står det på påsen. Hoppas att det är gott för den var väldigt dyr om man jämför den med en vanlig pastapåse. Jag återkommer med bilder och smakupplevelser.

Ja det var inte så gott, jag tyckte det blev lite torrt. Jag hade förstås glömt att lägga i en klick smör. Dock tycker jag att man behöver rikligt med sås eller allra bäst är nog stoppa ner det i en gratäng. Dags för en kopp te. 🤗kramisar

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s