Hej på er
I går när vi grillade gjorde jag picklade lök. Har ni smakat det. Jag tänkte iallafall berätta för er hur jag gjorde den. Ni tar två röda lökar och skiva dom så tunt ni kan. Ta sen en kastrull och häll i 1 dl vatten, 1/2 dl socker, 1 1/2 dl vitvinsvinäger och ett eller två lagerblad. Koka upp och häll sen över löken. Låt svalna och ställ sen i kylskåpet. Gör inte samma misstag som jag gjorde, jag började alldeles för sent. Den behöver stå kallt i minst två timmar innan servering.
Dom andra tog en köttbit till men jag tog en vegetarisk biff. Blev inte så bra grillad. Löken blev perfekt. Ja igår orkade vi inte lyssna klart på Claes Månssons sommarprat så vi får fortsätta i kväll men igår lyssnade vi när vi satt i bilen på en dokumentär om lockerbiattentatet. P3 dokumentär, så hemsk berättelse, tyvärr blev vi inte klara så den måste jag försöka lyssna på. Gah det finns så mycket att läsa och lyssna på. Önskade att jag hade mer tid.
Nu känner jag för en kopp te. 🤗kramisar
Picklad rödlök är jättegott…..bra med recept från dig…..jag har bara köpt färdigt, nygjord, på Ica.
GillaGillad av 1 person
Kul att du gillade det. Ja det tog slut direkt så det får man ta som ett bra betyg. 😀
GillaGilla