När sommarpresenten gör att man håller på att kissa på sig av skratt.

Hej på er

Sitter ni och tittar på fotbollen, jag sitter bredvid men jag tänkte passa på och visa er sommarpresenten jag fick när vi handlade på bauhause. Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig.

Som ni ser så hade vi fått i alldeles för lite luft i den så vi ramlade ut. Älskar att få skratta så man nästan dör. Man mår bra av att skratta. Sen får vi göra ett nytt försök Tror inte det är så populärt att störa dom mitt i fotbollen.

Såg ni att jag lyckades lägga upp en liten filmsnutt på Insta. Jag är mycket för att jobba efter mål och ett var att jag ska lägga upp film. Jag sa ju även till er igår att jag skulle köpa några nya saker och jag lyckades få tag i nästan allt. Jag visar sen när jag lyckats fota det. Äldsta sonen kom hem med en stor påse med chips och godis. Tråkigt bara att vi först skulle äta middag. Det blev en sen middag men så brukar det bli när det är sommar. Kul att se och höra när dom skriker och nu har chipsen kommit fram. Tror att jag börjar gilla fotboll när man får chips på en onsdag. Må så gott 🤗Kramisar

Annons

2 reaktioner till “När sommarpresenten gör att man håller på att kissa på sig av skratt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s