I dag har jag lärt mig något nytt

Efter träningen skulle jag och KI åka och handla för midsommar. Först måste jag berätta att i dag började jag att jogga på löpbandet, jag skulle börja med att jogga 30 sekunder och sen gå i en minut. Så fick jag hålla på ett par gånger men tillbaka till shoppingen. KI ville gå till blomsterlandet för att köpa lite mynta. Det slutade med att vi behövde två kundvagnar. Jag behövde en halv kundvagn, och när vi handlade ville vi tyvärr ha samma blomträd och det fanns bara en kvar; Jag föreslog att vi skulle Lotta men det gillade inte KI så jag var en snäll vän och sa att hon kunde ta växten. Sen efter jag hade fått i mig min Propud skulle vi till icamaxi och slås med alla andra . Det tog sin lilla tid men jag fick ett tips av KI .


Hade ingen aning att det fanns och enligt KI så fungerar det jättebra. Så jag får testa det nästa gång jag tvättar.  När jag kom hem berättade Le att lilla Salle har kommit tillbaka.


Vår lilla salamander i vår damm.

Tyvärr hade Le inte hunnit att köpa färg så vi var tvugna och åka och handla efter vi hade ätit och det blev även en sväng till Ica i centrum. Jag ville gärna ha stora bilar att grilla men jag hittade dom inte. Hem och baka tårta och mitt i all tårtbakning upptäcker jag att bakplåtspapperet är slut så en sväng till affären igen. Sen hade jag tagit hälften av receptet men inser sen att det blir för litet så det är bara att göra en ny sats.

Matdagbok

Omelett Propud


Bönpasta 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s